21/3-20/4
21/4-20/5
21/5-21/6
22/6-22/7
23/7-23/8
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/1
23/11-20/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Welcome to Astrologu

No front page content has been created yet.

Me te lexuarat

31/03/2018

As bisedim!

...

17/02/2018

Shenja e Derrit karakterizohet nga tendenca për të parë gjithmonë...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

Te fundit

07/10/2018

Jemi të gatshëm të mirëpresim Tetorin dhe mendimi i parë që do na vijë në mendje...

07/10/2018

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire...

05/10/2018

Letra Taro e Arkanës së Madhe, që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Tetorit...

04/10/2018

Sipas parashikimeve të numerologjisë, Tetori fillon me një dëshirë të përhapur...

02/10/2018

Gara e Jetës

...

04/03/2018

Numrat që janë tregues të borxhit karmik dhe duhet të trajtohen me kujdes janë...

28/02/2018

Borxhet  karmike janë të ndryshme nga Mësimet Karmike këto te fundit janë...

28/02/2018

Numrat kryesorë në lidhje më datën e lindjes.

...

28/02/2018

Mësimet karmike që duhen marrë në këtë jetë nuk janë detyrimisht të këqija,as...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

25/02/2018

Fokusi – Mësimi kryesor:

...

Video

Parashikime mujore dhe javore nga Jorgo Pulla

Sygjerime

Mund te lexoni gjithashtu si me poshte

Te pergjithshme

Postime dhe artikuj nga te gjithe fushat e astrologjise

Jemi të gatshëm të mirëpresim Tetorin dhe mendimi...

07/10/2018

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në...

07/10/2018

Letra Taro e Arkanës së Madhe, që përfaqëson...

05/10/2018

Sipas parashikimeve të numerologjisë, Tetori...

04/10/2018

Gara e Jetës

...

02/10/2018

Numrat që janë tregues të borxhit karmik dhe duhet...

04/03/2018

Borxhet  karmike janë të ndryshme nga Mësimet...

28/02/2018

Numrat kryesorë në lidhje më datën e lindjes....

28/02/2018

Pse të na zgjidhni neve

Astrologu.al është portali  më i ri i astrologjisë, është diçka e re ku çdo ditë informoheni për gjithçka lidhet me fushën astrologjike dhe jo vetëm. Portali astrologu.al  ju jep këshilla të vlefshme për gjithcka  që ju intereson, në fushën e biznesit, në atë ndërpersonale dhe në marëdhënie më të tjerët. Secili prej jush nëpërmjet astrologjisë mëson në detaje se si të përfitoni nëpërmjet yjeve, planetëve dhe kohës së përshtatshme,  dhe si mund të bëni për vete dashurinë e munguar si dhe shumë e shumë gjëra të tjera.
Mjafton një klikim në portalin tonë dhe do të informoheni në kohë reale (live) për çështje  nga më të ndryshmet që mund të keni.
Astrologu.al ka një ekip të shkëlqyer astrologësh me përvojë, brenda dhe jashtë vendit çdo ditë. Portali parashikon  tema të nxehta të fushave të ndryshme të astrologjisë  në Shqipëri  dhe në diasporë ku gjenden shqiptare ne te gjithe globin. Astrologët tanë  me përvojë dhe përkushtim zbulojnë se çfarë roli  luajnë planetët tek ju në kohëra të ndryshme, ju jep mundësinë të zgjidhni çdo dilemë që ju keni në marrëdhënie me punën, dashurinë, ekonominë, kohën e përshtatshme në çështje të rëndësishme për jetën.Të gjitha këto  jua zgjedhin astrologët tanë, me anë të një përshkrimi të hartës suaj astrologjike. 
 
Në astrologu.al vizitori ka një gamë të gjere opsionesh si: parashikime ditore, javore, mujore, vjetore dhe sociale, tendencat e përditshme të shenjave në fat, dashuri dhe seks, si dhe lidhjet që të kenë jetëgjatësi dhe të shkojnë deri në martesë, udhëtime dhe flirtime me orientimin e planetëve, analizë e plotë e horoskopit për të gjithë si  dhe personave  që bëjnë pjesë në jetën e tyre. Me anë të astrologu.al  të gjitha përgjigjet që kërkoni mund ti arrini vetëm me një klikim në cellular, kompjuter etj. 
Dhe mos harroni se  gjitcka fillon me nje “pyetje“cilës shenjë i përkisni?.. 

Informacione kryesore